Skip to content

Leswijze

Proefles

Neem contact op via mail /WhatsApp/telefoon. Wij laten zsm van ons horen, meestal dezelfde dag nog en beantwoorden al je vragen.

De eerste les kan worden ingepland.  Deze les kan meteen gezien worden als proefles, om te zien of het klikt. Dat is uiteraard zeer belangrijk.  De eerste les dient aan het eind van de les betaald te worden en bij het volgen van de hele opleiding en het behalen van je rijbewijs krijg je dit bedrag weer terug. Alle opvolgende lessen gaan via een factuur.

Meest gestelde vragen

Wij lessen met een Citroen C5 Aircross SUV in de kleur Sapphire Blue. Een fijne auto met een hoge zit voor lekker veel overzicht op de weg.

Ja!

Aan de hand van een proefles kijken we meteen of het klikt en bespreken we het aantal lessen wat Peter denkt dat jij nodig hebt om je rijbewijs te halen. Ook bespreekt hij de mogelijkheden om eventueel versneld het rijbewijs halen door meerdere lessen per keer te nemen.

Het CBR gaat er trouwens vanuit dat iemand van 18 jaar gemiddeld 38,5 rijlessen nodig heeft.

Vanaf je 16,5 mag je lessen, vanaf 17 examen doen. Daar zitten wel wat haken en ogen aan. Lees op deze site van de overheid wat je moet weten.

Als je woonachtig bent binnen de regio Doetinchem word je in de regel thuis opgehaald en weer thuis afgezet. Het is natuurlijk ook mogelijk met Peter een vooraf afgesproken opstapplaats af te spreken.

Wanneer je je eerste rijbewijs hebt gehaald, ben je 5 jaar* lang een beginnend bestuurder.  Het maakt niet uit hoe oud je bent.

*7 jaar als je 16 bent bij het behalen van je rijbewijs

Je krijgt een beginnersrijbewijs. Dit is een gewoon rijbewijs, maar met een strafpuntensysteem voor zware overtredingen in het verkeer. Het beginnersrijbewijs is bedoeld om het aantal ongevallen te verminderen.

Op de website van de Rijksoverheid kan je meer informatie vinden over het beginnersrijbewijs en de voorwaarden.

Liever een Whatsapp sturen? Klik op onderstaande link:

Terugbelverzoek

Peter is natuurlijk vaak onderweg. Laat hem jou daarom terugbellen! Makkelijk toch?